sıcak kakao için ürünler (6)

Koyu Muscovado Şeker

Koyu Muscovado Şeker

Muscovado Muscovado, Mauritius adasından gelen bir şeker kamışı şekeridir ve Barbados şekeri olarak da bilinir. Hint Okyanusu'ndaki bu küçük adanın iklimi, şeker kamışı yetiştirmek için idealdir. Çoğu kahverengi şekerin, rafine beyaz şekere melas eklenerek yapılmasının aksine, Muscovado şekeri kaynağı olan şeker kamışı suyunun tadını ve rengini alır. Bu nedenle Muscovado şekeri, şeker kamışından gelen doğal mineralleri ve vitaminleri içerir. Melas oranı %10-15'tir, bu nedenle kıvamı oldukça yumuşak, topaklı ve nemlidir. Tat ve Kullanım Muscovado şekerinin tadı, yumuşak toffee ve malt tadıyla karakterizedir ve bu şeker türüne benzersiz bir özellik kazandırır. Muscovado şekeri, diğer şekerlere göre yüksek sıcaklıklara daha dayanıklıdır, bu nedenle şeker sıcak yemeklerde veya hamur işlerinde mükemmel bir şekilde kullanılabilir. Yemeklere ve sıcak içeceklere özel bir tuzlu tatlılık katar ve tatlandırmak için idealdir...
Kakao Tozu - KAKAO

Kakao Tozu - KAKAO

Doğal ve alkalize Birinci sınıf, sertifikalı üretim tesislerinden %10/12 veya %20/22 yağ içeriği İçerik tarifinizin gereksinimlerine göre teslimatlar
Organik Kakao Nibleri

Organik Kakao Nibleri

Temiz bir şekilde kavrulmuş ve soyulmuş fermente organik kakao çekirdeklerinden vakumlu paketlenmiş parçalar. İÇİNDEKİLER: Seçilmiş organik bileşenler içeren ürünler: Organik kakao çekirdekleri.
Organik Tarçın

Organik Tarçın

Sri Lanka'dan organik Seylon tarçın tozu.
Karamel Inka Tuzu

Karamel Inka Tuzu

Değerli hindistancevizi çiçeği şekeri, çıtır karamel parçaları ve Peru Andları'ndan gelen özel Inka güneş tuzu ile zenginleştirilmiş ince bir tam yağlı çikolata. Tatlı ve tuzlu olan bu iki zıt lezzet, ortak tam yağlı kıyafetlerinde bir araya gelerek tamamlayıcı bir lezzet patlaması oluşturuyor. İçerik: 80g
Karamel İnka Tuzu

Karamel İnka Tuzu

Değerli hindistancevizi çiçeği şekeri, çıtır karamel parçaları ve Peru Andları'ndan gelen özel Inka güneş tuzu ile zenginleştirilmiş ince bir tam yağlı çikolata. İki zıt tat deneyimi olan tatlı ve tuzlu, ortak tam yağlı kıyafetlerinde tamamlayıcı bir tat şöleni oluşturuyor.